fbpx

Stichting de 4 elementen voor Keramiek, Boetseren, beeldhouwen en Open Atelier in Almere haven

´╗┐

Exposities

Expositie van het jaar thema 2019-2020 Texturen en Figuren

De deelnemers van Stichting de 4 elementen hebben dit jaar ge├źxperimenteerd met nieuwe decoratie technieken.

Dit heeft geresulteerd in werkstukken met prachtige nieuwe texturen.

Aangezien wij vanwege het Corona virus geen mogelijheid hebben om de expositie in de bibliotheek eind maart 2020 in te richten is daarom onderstaand een foto-collage van de Thema werkstukken van onze deelnemers hier te bekijken.

Exposities De Stijl in de Bibliotheek van Almere Haven

Vanaf 8 maart 2018 tot begin 24 mei 2018 t is de expositie De Stijl te zien in de Bibliotheek van Almere Haven.

De deelnemers van Stichting de 4 elementen hebben dit werk gemaakt vanwege de viering in 2017 van het honderd jarig bestaan van de kunstbeweging De Stijl.

De meest bekende kunstenaar en oprichter van deze beweging was Piet Mondriaan.

Deze expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheekvestiging en bevindt zich op de vensterbank aan de zijkant van Corrosia.