fbpx

Stichting de 4 elementen voor Keramiek, Boetseren, beeldhouwen en Open Atelier in Almere haven

Exposities

Presentatie van 62 schalen van deelnemers van de stichting

Er zijn verschillende stooktechnieken te ontdekken die elke schaal een ander uiterlijk geeft.
Zoals Raku gestookte schalen, geglazuurd en terra sigillata, een romeinse manier van decoreren voordat er glazuur bestond.

De decoraties en structuren zorgen ervoor dat elke schaal weer een ander uitstraling heeft.

Kijk naar De Kleine Zeemeerminschaal, of het patroon op de Escherschaal, de koikarpers van het Waterpaleis in Bali, de vele openingen en gaten in sommige schalen, de bloeiende kastanje decoraties, wasdecoraties op rakugestookte schalen.
Vierkant, rond, gedraaid of met de hand opgebouwd.
Elke schaal is anders, elke schaal is uniek.

De schalen zijn TE KOOP

Wanneer je een schaal zou willen kopen, neem contact op met de Stichting en wij zullen je de prijs doorgeven en in april kan de schaal dan meegenomen worden na de betaling.